Imatge Transforma la teva empresa amb IntoAction

Transforma la teva empresa amb IntoAction

Consultors de confiança, resultats garantits

Compromesos amb l'èxit de les PYMES i microempreses

A IntoAction, creiem en els nostres clients i ens enfoquem en donar suport a les pymes i microempreses. Valorem els emprenedors i admirem la seva determinació i ambició per aconseguir l'èxit. El nostre enfocament orientat al client es reflecteix en el nostre complet ecosistema de serveis professionals, dissenyat per proporcionar solucions d'alt valor que permetin als clients optimitzar la seva gestió empresarial. D'aquesta manera, els nostres clients poden concentrar-se en el nucli del seu negoci dia a dia.

Comptem amb un equip de professionals qualificats en diferents sectors, amb una àmplia formació i experiència en direcció i assessorament empresarial. El nostre enfocament es basa en una mentalitat digital avantguardista, adaptant-nos als canvis i reptes del món actual. A més, estem compromesos amb la sostenibilitat, integrant pràctiques responsables en totes les nostres solucions.

Si ets una pyme o una microempresa en cerca d'un soci confiable que t'ajudi a aconseguir les teves metes comercials, estem aquí per tu! El nostre objectiu és contribuir al teu èxit i ajudar-te a conquerir el món empresarial.

 • Compromesos amb l'èxit de les empreses
 • Imatge Visió

  Visió

  Volem ser la consultoria de referència en Controlling Externalitzat a Catalunya, oferint serveis de qualitat i sent reconeguts com a socis estratègics.

 • Imatge Missió

  Missió

  Ajudem les empreses a aconseguir els seus objectius de negoci a través de solucions de Control de Gestió, Outsourcing Comptable, KPIS i aplicacions BI, millorant la seva eficiència i rendibilitat.

 • Imatge Valors

  Valors

  L'excel·lència en el servei, treball en equip, compromís amb la innovació i ètica professional són els pilars que ens guien en el nostre treball diari.

Imatge Outsorcing Contable

Outsorcing Contable

Imatge Control de gestió

Control de gestió

Imatge Implementació de KPIs

Implementació de KPIs

Imatge Disseny i desenvolupament d'aplicacions BI

Disseny i desenvolupament d'aplicacions BI

 • A INTO ACTION, sabem que l'èxit empresarial es construeix sobre una base sòlida de coneixement, experiència i visió estratègica.